Subscribe Us

Oudbakken brood Pudding


 Hoe maak je Oudbakken brood Pudding ?


Ingrediënten

1 oud brood
2 koffiekopjes roomboter
2 eetlepels rozijnen
Gemalen hazelnoten 
Bananenplakken (optioneel)


Bereiding

  • Smelt de roomboter lichtjes.
  • Snijd het brood in dunne plakjes.
  • Week de rozijnen in water om ze zachter te maken.
  • Verdeel de gesmolten roomboter over beide kanten van de sneetjes brood en bak ze in een voorverwarmde oven op 160 graden tot ze een goudbruine kleur krijgen.
  • Kook de pudding.
  • Schik de sneetjes brood in een ingevette puddingvorm.
  • Bestrooi ze met de uitgelekte en goed geperste rozijnen en schik de bananenplakken.
  • Doe in elk vorm één laag pudding en schik opnieuw sneetjes brood, rozijnen en bananenplakken en herhaal dit naar wens.
  • Versier met slagroom.
  • Garneer met gemalen hazelnoten.
Geniet ervan !





Een reactie posten

0 Reacties