Hoe maak je Oudbakken brood Pudding ?
Ingrediënten
1 oud brood
2 koffiekopjes roomboter
2 eetlepels rozijnen
Gemalen hazelnoten
Bananenplakken (optioneel)
2 koffiekopjes roomboter
2 eetlepels rozijnen
Gemalen hazelnoten
Bananenplakken (optioneel)
Bereiding
- Smelt de roomboter lichtjes.
- Snijd het brood in dunne plakjes.
- Week de rozijnen in water om ze zachter te maken.
- Verdeel de gesmolten roomboter over beide kanten van de sneetjes brood en bak ze in een voorverwarmde oven op 160 graden tot ze een goudbruine kleur krijgen.
- Kook de pudding.
- Schik de sneetjes brood in een ingevette puddingvorm.
- Bestrooi ze met de uitgelekte en goed geperste rozijnen en schik de bananenplakken.
- Doe in elk vorm één laag pudding en schik opnieuw sneetjes brood, rozijnen en bananenplakken en herhaal dit naar wens.
- Versier met slagroom.
- Garneer met gemalen hazelnoten.
Geniet ervan !
0 Reacties