Subscribe Us

Ei met roombotersaus en tomaten


Eieren zijn een bron van eiwitten dat gemakkelijk te bereiden is en iedereen meestal wel in huis heeft. Soms is het leuk om er kleine wijzigingen aan te brengen. Zo kun je het gekookt eitje dat je altijd maakt voor bijvoorbeeld een weekendontbijt of High tea versieren met tomaten en roomboter.


Hoe maak je Ei met roombotersaus en tomaten? 🍅


Ingrediënten


4 eieren
1 tomaat
2 eetlepels roomboter
een snufje olijfolie
een snufje oregano
een snufje komijn
1 eetlepel Culieet smaakmaker


Bereiding


Voor de Eieren:
  • Voeg water in een pan en breng samen met de eieren aan de kook.
  • Schil je gekookte eieren, snijd ze doormidden en schik ze op een serveerbord.
Voor de Saus:

  • Was en snijd je tomaten in hele kleine blokjes. 
  • Smelt 2 eetlepels roomboter in een pan en voeg de tomaten toe.
  • Bak tot je tomaten zacht zijn en voeg de kruiden en een snufje olijfolie toe.
  • Voeg als laatst een eetlepel Culieet smaakmaker toe.
Combineren:

  • Giet en verdeel je bereidde saus over de eieren op je serveerbord.

Geniet ervan!


Een reactie posten

0 Reacties