Hoe maak je Hete chilisaus ?
Ingrediƫnten
6 rode punt paprika's
500g rode chili pepers
1 glas water
2 theelepels suiker
1 eetlepel appelazijn
Een halve theelepel zeezout
Bereiding
- Was de puntpaprika's en chilipepers en snijd de stengels er af.
- Verwijder de zaadjes van de rode punt paprika's en snijd ze in grote stukken.
- Doe de puntpaprika's en chilipepers die je hebt schoongemaakt in een pan.
- Voeg 1 glas water toe, sluit het deksel van de pan en kook tot ze zacht zijn.
- Pureer je zachte puntpaprika's en chilipepers met een handmixer samen met het sap.
- Zeef en giet het in een glazen kom.
- Zorg ervoor dat de schil en zaden worden gescheiden.
- Voeg de zout, suiker en appelcider azijn toe en meng goed.
- Voeg je bereide hete chilisaus in potten of kleine flessen, sluit de deksel en bewaar je Hete chilisaus in de koelkast.
Geniet ervan!
0 Reacties