Subscribe Us

Hete chilisaus





Hoe maak je Hete chilisaus ?


Ingrediënten

6 rode punt paprika's

500g rode chili pepers

1 glas water

2 theelepels suiker

1 eetlepel appelazijn

Een halve theelepel zeezout 


Bereiding

  1. Was de puntpaprika's en chilipepers en snijd de stengels er af.
  2. Verwijder de zaadjes van de rode punt paprika's en snijd ze in grote stukken.
  3. Doe de puntpaprika's en chilipepers die je hebt schoongemaakt in een pan.
  4. Voeg 1 glas water toe, sluit het deksel van de pan en kook tot ze zacht zijn.
  5. Pureer je zachte puntpaprika's en chilipepers met een handmixer samen met het sap.
  6. Zeef en giet het in een glazen kom.
  7. Zorg ervoor dat de schil en zaden worden gescheiden.
  8. Voeg de zout, suiker en appelcider azijn toe en meng goed.
  9. Voeg je bereide hete chilisaus in potten of kleine flessen, sluit de deksel en bewaar je Hete chilisaus  in de koelkast.

Geniet ervan!

Een reactie posten

0 Reacties