Subscribe Us

Wat is jou lievelingseten volgens de sterren?

Wist je dat onze sterrenbeelden ook onze eetgewoonten beïnvloeden?
Welk sterrenbeeld houdt van welk eten? Laten we samen een kijkje nemen..


1) Het lievelingseten van de Ram:


De avontuurlijke Ram ondertekent voor Sucuk met ei bij het ontbijt en hapjes tijdens een feest en ze eten bijna alles dat uit de zee komt.

2) Het lievelingseten van de Stier:


Harmonieuze Stier-tekens zijn één en al een "menu van de dag" mensen. "Soep-kebab-salade" is voor hen een soort " Huisje-Boompje-Beestje ".

3) Het lievelingseten van de Tweelingen:


Nodig de sympathieke en spraakzame Tweelingen-sterrenbeelden op een golden High-tea uit en ze zullen rennen. Laat ze de lekkerste gebakjes, sandwiches en olijfoliegerechten proeven.

4) Het lievelingseten van de Kreeft:


Kreeft betekent een kwetsbaar hart en een gevoelige maag. Daarom hou je ze aan tafel met magere vleesgerechten, sandwiches en lichte producten.

5) Het lievelingseten van de Leeuw:


Omdat Leeuw-tekens carnivoren zijn, kunnen ze naar Griekenland gaan voor een mixed grill, Argentinië voor een biefstuk op de Bbq en naar Bursa reizen voor iskender kebab.

6) Het lievelingseten van de Maagd:


Maagd-tekens zijn niet kieskeurig over het eten en ze zijn praktisch. Hun favorieten zijn bijvoorbeeld  toast, kip met curry en doner over rijst.

7) Het lievelingseten van de Weegschaal:


Weegschaal betekent balans maar niet in de keuken! Hoewel ze veganistische voeding ondersteunen, knipogen ze altijd naar hamburgers en zeevruchten.

8) Het lievelingseten van de Schorpioen:


Gepassioneerde Schorpioenen, die zeggen "ik verbrand toch wel wat ik eet", houden van elk soort gebak en rijst, en houden van sushi omdat het met rijst wordt bereid.

9) Het lievelingseten van de Boogschutter:


Als je een Boogschutter wilt verwennen, versier dan je tafel met vegetarische opties en huisgemaakte gerechten zoals hummus met verschillende mezedes.

10) Het lievelingseten van de Steenbok:


De geduldige Steenbok geeft de voorkeur aan maaltijden die met veel geduld zijn bereid. Met kebab, lahmacun-Turkse pizza of een zelfgemaakte dessert kunnen ze juichen van blijdschap.

11) Het lievelingseten van de Waterman:


De artistieke Waterman-tekens kennen hun eigen gewoonten en ze worden als elite beschouwd. Ze eten pizza in plaats van brood en sushi in plaats van rijst.

12) Het lievelingseten van de Vissen:


Vissen kunnen met hun ups en downs omgaan dankzij het geluk dat koolhydraten brengen. Ze houden van rijst, borek en noedels.

Een reactie posten

0 Reacties