Hoe maak je Rijst met kip en kikkererwten?
Ingrediƫnten
2 kippenbouten
1 glas rijst
2 glazen kippenbouillon
200 gram gekookte kikkererwten
snufje zout
zwarte peper
2 eetlepels roomboter
Bereiding
- Kook de kippenbouten in ruim water. Gooi het water niet weg dit wordt je kippenbouillon.
- Scheid het kippenvlees van het bot en maak er kleine stukjes van.
- Smelt de roomboter in de pan.
- Voeg je kikkererwten en kippenvlees toe en fruit 1 minuut.
- Voeg 2 glazen van je kippenbouillon en zout toe, dek het deksel af en breng aan de kook.
- Voeg 1 glas rijst toe en zet je vuur laag.
- Laat je Rijst met kip en kikkererwten zachtjes koken tot het water is opgenomen is.
- Garneer met zwarte peper en dille en serveer.
Eet smakelijk!
0 Reacties