Subscribe Us

Kanepe




Kanepe - of ook wel  “Canapé” in het Frans genoemd. Meergranen partybrood met Feta & Ketchup saus.. Zo praktisch & lekker!


Hoe maak je Kanepe ?

                                                  

Ingrediënten



1 ongebakken gesneden meergranen stokbrood


Voor de Saus:

200 gram feta kaas
80 gram ketchup
1 dessertlepel peperpasta (Salca) uit een Turkse winkel
1 dessertlepel olijfolie
half kopje oregano

                                            

Bereiding


  • Voeg al je ingrediënten voor de Kanepe saus in een diepe kom.
  • Mix met behulp van een blender al je ingrediënten tot een gladde saus.
  • Besmeer je stokbroden met het saus die je hebt bereid en verdeel je Kanepe´s in een bakplaat.
  • Bak je Kanepe in een voorverwarmde oven op 200 graden tot de bovenkant goudbruin is.
  • Serveer je Kanepe bij de high tea, ontbijt lunch of brunch.


Eet smakelijk!


  Tip: In een Turkse winkel kan je kiezen uit verschillende soorten Feta kaas naar eigen wens en smaak.

Een reactie posten

0 Reacties