Kanepe - of ook wel “Canapé” in het Frans genoemd. Meergranen partybrood met Feta & Ketchup saus.. Zo praktisch & lekker!
Hoe maak je Kanepe ?
Ingrediënten
1 ongebakken gesneden meergranen stokbrood
Voor de Saus:
200 gram feta kaas
80 gram ketchup
1 dessertlepel peperpasta (Salca) uit een Turkse winkel
1 dessertlepel olijfolie
half kopje oregano
Bereiding
- Voeg al je ingrediënten voor de Kanepe saus in een diepe kom.
- Mix met behulp van een blender al je ingrediënten tot een gladde saus.
- Besmeer je stokbroden met het saus die je hebt bereid en verdeel je Kanepe´s in een bakplaat.
- Bak je Kanepe in een voorverwarmde oven op 200 graden tot de bovenkant goudbruin is.
- Serveer je Kanepe bij de high tea, ontbijt lunch of brunch.
Eet smakelijk!
Tip: In een Turkse winkel kan je kiezen uit verschillende soorten Feta kaas naar eigen wens en smaak.
0 Reacties