Genieten in de zon met een heerlijk fris toetje? Dat kan met deze simpele Griesmeeldessert met Citroen. Wacht niet te lang en bewonder jezelf en/of je gasten met deze heerlijke dessert..
Hoe maak je Griesmeeldessert met citroen?
Ingrediƫnten
5 glazen melk
1 glas griesmeel
3/4 glas kristalsuiker
Het sap van 1 citroen
1 pakje vanille
1 dessertlepel citroenrasp
Bereiding
- Rasp de schil van je Citroen en zet het apart.
- Pers vervolgens je Citroen goed en zet apart.
- Doe de griesmeel, suiker en 5 glazen melk in een pan en breng al roerend aan de kook.
- Voeg als je Griesmeel dessert begint te koken het citroensap, vanille en het citroenrasp toe en blijf roeren tot je een papperige consistentie hebt.
- Maak de binnenkant van een Borcam of Cake vorm van circa 25 cm breedte nat met water en giet hier je Griesmeeldessert met citroen in.
- Laat je Griesmeeldessert met citroen 4 tot 6 uur afkoelen in de koelkast.
- Versier met gemalen pistache en citroenrasp en decoreer met Crunchy chocolade balletjes.
Geniet ervan!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLmMCKDTW6Be3BcPBbnLpn_TaU5byHoxMOZT-0akQY6QJuDM7z_mM67b36hlHLdE3rHFxz83BENLfH36aXCSetfFQ4X0bzOZ1U4TExKJX-RxwDB8HNKykn9kne9hZXB-aCmyhrCWEGyrah/s320/B860B00D-0E18-4BF4-95C6-ECE14F0E4E55.jpeg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhzzw3dBEPzDnJ3yRIj2FJquY1LZr0rYb5xhbOrvMYJnhGBWX-BctSnM2EYEFALGVUy4s0_OPatzbBPyUOhxJ7hQMZ_CJzr4xABIMD-wSgsurigDa1nddoxNRpfKwUTLPKelKqY5U_t3eo0/s320/1141050F-CB05-443A-8AA7-DE908EBD5A5B.jpeg)
0 Reacties