Genieten in de zon met een heerlijk fris toetje? Dat kan met deze simpele Griesmeeldessert met Citroen. Wacht niet te lang en bewonder jezelf en/of je gasten met deze heerlijke dessert..
Hoe maak je Griesmeeldessert met citroen?
Ingrediƫnten
5 glazen melk
1 glas griesmeel
3/4 glas kristalsuiker
Het sap van 1 citroen
1 pakje vanille
1 dessertlepel citroenrasp
Bereiding
- Rasp de schil van je Citroen en zet het apart.
- Pers vervolgens je Citroen goed en zet apart.
- Doe de griesmeel, suiker en 5 glazen melk in een pan en breng al roerend aan de kook.
- Voeg als je Griesmeel dessert begint te koken het citroensap, vanille en het citroenrasp toe en blijf roeren tot je een papperige consistentie hebt.
- Maak de binnenkant van een Borcam of Cake vorm van circa 25 cm breedte nat met water en giet hier je Griesmeeldessert met citroen in.
- Laat je Griesmeeldessert met citroen 4 tot 6 uur afkoelen in de koelkast.
- Versier met gemalen pistache en citroenrasp en decoreer met Crunchy chocolade balletjes.
Geniet ervan!
0 Reacties