Subscribe Us

Griesmeeldessert met Citroen


Genieten in de zon met een heerlijk fris toetje? Dat kan met deze simpele Griesmeeldessert met Citroen. Wacht niet te lang en bewonder jezelf en/of je gasten met deze heerlijke  dessert..

Hoe maak je Griesmeeldessert met citroen?

 
             
    

Ingrediƫnten

5 glazen melk
1 glas griesmeel
3/4 glas kristalsuiker
Het sap van 1 citroen
1 pakje vanille
1 dessertlepel citroenrasp


           
     

Bereiding

  • Rasp de schil van je Citroen en zet het apart.
  • Pers vervolgens  je Citroen goed en zet apart.
  • Doe de griesmeel, suiker en 5 glazen melk in een pan en breng al roerend aan de kook.
  • Voeg als je Griesmeel dessert begint te koken het citroensap, vanille en het citroenrasp toe en blijf roeren tot je een papperige consistentie hebt.
  • Maak de binnenkant van een Borcam of Cake vorm van circa 25 cm breedte nat met water en giet hier je Griesmeeldessert met citroen in.
  • Laat je Griesmeeldessert met citroen 4 tot 6 uur afkoelen in de koelkast.
  • Versier met gemalen pistache en citroenrasp en decoreer met Crunchy chocolade balletjes.

Geniet ervan!


                        

Een reactie posten

0 Reacties