Subscribe Us

Kofte


Bak in een paar minuten een heerlijk Malse Kofte met slechts een paar ingrediënten die je meestal wel in huis hebt.

Ingrediënten

500 g rundergehakt
1 ei
1 ui
1 teentje knoflook
3 eetlepels griesmeel
1 theelepel zwarte peper
1 theelepel komijn
Zout
1 glas olie om te bakken

                                                   

Bereiding

  • Rasp de ui en knoflook fijn.
  • Kneed het gehakt, ui en knoflook samen met de eieren, griesmeel, zwarte peper, komijn en zout in een diepe kom tot een gladde mengsel.
  • Neem balletjes van de gewenste grootte van je Kofte mengsel en vorm ze naar wens.
  • Verhit de olie in een grote anti aanbak laag pan.
  • Doe de Kofte in hete olie, draai de Kofte steeds om en bak ze aan beide kanten gaar.
  • Serveer je Kofte met rijst of brood en Ui Salade.



Een reactie posten

0 Reacties