Ingrediënten
18 stuks Bladerdeeg plakken met roomboter
2 prei stengels
200 gram 48 + jong belegen kaasplakken
Bereiding
- Haal om te beginnen de Bladerdegen uit de verpakking en leg ze op een bord.
- Snijd de preistengels in ringen van ongeveer een halve cm, voeg in een kom , was met veel water en giet het water af.
- Schik vervolgens je 9 bladerdegen half over elkaar heen naast en onder elkaar op een bakplaat.
- Verdeel al je gesneden prei ringen over de bladerdeeg plakken in de bakplaat.
- Bedek vervolgens je preiringen met de kaasplakken.
- Schik tot slot de resterende bladerdeeg plakken op de zelfde manier over de kaas heen.
- Bak de Borek met prei en kaas in een voorverwarmde oven op 180 graden tot de boven en onderkant van de Borek met prei en kaas goudbruin is.
- Serveer warm
Eet smakelijk!
0 Reacties