Ingrediënten
1 kop groene linzen
1 kopje gerstvermicelli
1 volle eetlepel mayonaise
2 teentjes knoflook
14-15 eetlepels yoghurt
Bosje dille
Zout
Voor de garnering;
Olijfolie of gesmolten roomboter
Paprikapoeder
Bereiding Groene linzensalade met yoghurt
- Kook de groene linzen en gerst vermicelli in aparte pannen tot ze zacht zijn.
- Zeef en laat afkoelen.
- Voeg de yoghurt, mayonaise en geperste knoflook in een kom en meng.
- Voeg de groene linzen en gerst vermicelli toe.
- Voeg vervolgens je fijngehakte dille en zout toe.
- Roer alle ingrediënten met behulp van een lepel.
- Neem de Groene linzensalade met yoghurt op een serveerschaal.
Bereiding voor de garnering;
Verhit een paar eetlepels roomboter of olijfolie in een pan.
Voeg een snufje paprikapoeder toe en zet het vuur uit.
Serveer je Groene linzensalade met yoghurt koud.
Eet smakelijk!
0 Reacties