Subscribe Us

Groene linzensalade met yoghurt


Groene linzensalade met yoghurt - Een heerlijk fris en simpel recept voor in de zomer  of als bijgerecht naast het diner.


Ingrediënten

1 kop groene linzen 

1 kopje gerstvermicelli 

1 volle eetlepel mayonaise

2 teentjes knoflook 

14-15 eetlepels yoghurt

Bosje dille

Zout

Voor de garnering; 

Olijfolie of gesmolten roomboter

Paprikapoeder 


    

Bereiding Groene linzensalade met yoghurt

  • Kook de groene linzen en gerst vermicelli in aparte pannen tot ze zacht zijn.
  • Zeef en laat afkoelen.
  • Voeg de yoghurt, mayonaise en geperste knoflook in een kom en meng.
  • Voeg de groene linzen en gerst vermicelli toe.
  • Voeg vervolgens je fijngehakte dille en zout toe.
  • Roer alle ingrediënten met behulp van een lepel.
  • Neem de Groene linzensalade met yoghurt op een serveerschaal.

Bereiding voor de garnering;

Verhit een paar eetlepels roomboter of olijfolie in een pan.

Voeg een snufje paprikapoeder toe en zet het vuur uit.

Serveer je Groene linzensalade met yoghurt koud.


Eet smakelijk!


Een reactie posten

0 Reacties