Een simpel en praktisch vis recept voor het bereiden van een smakelijke en smeuïge Makreel uit de oven.
Hoe Maak je Makreel uit de oven? 🐟
Ingrediënten
1 kg Makreel - schoongemaakt in stukjes gesneden -
bloem
2 citroenen
zonnebloemolie
Bereiding
- Was en maak streepjes op je gesneden stukken Makreel met behulp van een keuken mes.
- Dompel je Makreel in bloem en schik ze in een ingevette Borcam of ovenschaal.
- Giet wat zonnebloemolie over al je Makreel stukken.
- Bak je ovenschaal in een voorverwarmde oven van 180°c.
- Snijd de citroen in halve schijfjes.
- Haal halverwege het bakken je Makreel uit de oven en schik de citroenen in de sneetjes die je hebt gemaakt op de Makreel en leg weer terug in de oven.
- Bak totdat je Makreel gaar is en een goudbruine kleur heeft.
- Serveer wam en eventueel met een lekkere Rucola salade.
Eet smakelijk..
0 Reacties