Subscribe Us

5 x Praktische borek gerechten

MAAK KENNIS MET DEZE PRAKTISCHE BOREK GERECHTEN

Heerlijke krokante laagjes deeg gevuld met warme vulling naar eigen keuze. Yufka; het basis materiaal voor Borek wordt gewoonlijk met bloem, water, ei, melk of yoghurt bereid en vraagt om wat tijd en materiaal. We hebben het allemaal tegenwoordig steeds drukker en daarom heb ik een paar Borek recepten voor je samengesteld die je praktisch, gemakkelijk en snel kunt bereiden en zal daarom jouw redder in nood zijn als je niet veel tijd hebt om je activiteiten af te ronden. Gelukkig kun je in de Turkse Supermarkt terecht voor kant en klare Yufka In plaats van om 's ochtends 3 - 4 uur eerder op te staan, hoef je maar 30 minuten te vroeg opstaan ​​om deze heerlijke Borek recepten te bereiden.


1) GEROLDE BOREK


Ontbijt, lunch, brunch of avondeten? Een recept voor een heerlijke gerolde Borek met kant en klare Yufka deeg dat goed past bij een High tea plateau of gewoon naast een kopje warme koffie of thee..


2) PANNEKOEK BOREK MET KIP

                                 

Pannenkoeken kwamen ons leven binnen aan ontbijttafels, lieten zich zien tijdens het avondeten en werden behoorlijk populair als dessert. Het recept voor pannenkoek borek met kip is een heerlijk, bevredigend en lustopwekkend recept dat je, afhankelijk van de grootte, als warme start of als hoofdgerecht kunt serveren.

Klik hier om te leren hoe je Pannenkoeken Borek maakt.


3) BOREK IN PAN

                                       

Eigenlijk hebben we niet altijd een oven nodig om thuis heerlijke Borek´s te bereiden! Als je thuis nooit zelf lekkere Borek kon maken omdat je geen oven had of omdat hij kapot is, zal dit recept een goede uitkomst bieden. Je kunt de ingrediënten die je aan de Borek toevoegt zelf samenstellen naar eigen smaak met ingrediënten die je in huis hebt. Elk van deze gebakken Borek in een pan wordt perfect gaar door ieder kant te bakken met een kleine beweging tot een goudbruin tintje :)

4) PACANGA

Pacanga Borek is één van de warme gerechten voor het ontbijtmaaltijd. Het is makkelijk voor te bereiden. Je kunt het van tevoren bereiden en ongebakken opslaan in de vriezer.


5) BLADERDEEG BOREK MET KIP


Verwen je zelf en/of je gasten met deze heerlijke bladerdeeg recept met kipstukjes en groenten. Als je droomt van een knapperige bladerdeeg borek naast een warm kopje thee, maar niet veel tijd hebt, heb ik goed nieuws voor je. Als je bladerdeeg in je vriezer hebt liggen, is het niet moeilijk om een snel en heerlijke borek te maken wanneer je daar zin in hebt of wanneer je spontaan visite krijgt.

Een reactie posten

0 Reacties