Subscribe Us

5 x Simpele Kip gerechten

MAAK DE HEERLIJKSTE SIMPELE KIP GERECHTEN

Toe aan nieuwe smaken met kip?  Dit zijn een paar van de heerlijke kipgerechten om praktisch en snel in je eigen keuken, heerlijke kip gerechten te bereiden. Jij of je gasten zullen verrassend genieten van deze kip gerechten die je op tafel hebt gezet. Ik heb de 5 lekkere simpele Kip gerechten voor je samengesteld. Als je wilt, kun je de recepten van de Kip gerechten bekijken via de links die ik heb toegevoegd. Eet smakelijk.


1) KIPPEN GEHAKTBALLETJES

                                        

Presenteer een smeuïge en krokante bite! aan je gasten of dierbaren met deze prachtige kippen gehaktballetjes. Serveer in combinatie met een kleurrijke salade en creëer een dansende bord op tafel..


2) KNAPPERIGE KIPPENBOUTEN


Malse kippenbout vlees met een knapperig laagje uit de oven, die je thuis simpel en snel kunt bereiden.


3) GEBAKKEN KIP SPIESJES


Heerlijke kip stukjes gemarineerd in yoghurt en kruiden zal jou en of je gasten in een lunchroom laten voelen. Lekker bij een borrel of in combinatie met witte rijst.


4) KIPKEBAB MET YOGHURT

Hoe zou je het vinden om van je kipfilet, een prachtige Kip Kebab dat simpel, gezond en lekker is zelf te maken? Met een paar heerlijke ingrediënten maak je een geweldig Kip Kebab gerecht.

Klik hier om te leren hoe je Kip Kebap met Yoghurt maakt.


5) GEMBER KIP KARBONADE


Voor degenen die ééns iets anders willen proberen, is dit een eenvoudige recept dat jouw en/of je gasten zal verrassen aan de tafel...

Een reactie posten

0 Reacties