Subscribe Us

5 X Bakken voor Valentijnsdag

 5 X BAKKEN VOOR VALENTIJNSDAG

Ben je op zoek naar een romantisch recept om jouw grote liefde mee te verrassen? Of juist een recept die je samen kunt bereiden? Met deze recepten voor Valentijnsdag ga je zeker scoren! Ga jij voor een truffeltaart of toch meer voor een verleidelijke koekje? Het wordt met deze Valentijnsdag recepten voor jouw grote liefde zeker genieten! 
Wat ga jij bakken op Valentijnsdag?


1) CACAO CAKE MET CHOCOLADESAUS


                                       
Door zowel de heerlijke smaak als de presentatie van de Cacao cake met chocoladesaus kan het nooit misgaan op Valentijnsdag. Het maken van natte cake met chocoladesaus is praktisch en moeiteloos. Als je wilt, kun je de smaak van natte cake met chocoladesaus verhogen door de chocolade saus te verhogen naargelang de gewenste hoeveelheid naar eigen wens.


2) APPEL ROOSJES MET BLADERDEEG


Bijna iedereen weet dat de roos als symbool staat voor liefde. Dus je zal met dit recept ongetwijfeld hoog scoren bij jou Valentijn. Appel roosjes met bladerdeeg, honing en kaneel zal de vlinders in de buik van jouw Valentijn laten dansen.


3) TRUFFEL TAART

                                       

Verwen jouw Valentijn met een slice van je Truffeltaart die je gemakkelijk kunt bereiden met slechts een paar ingrediënten. Koop voor dit recept kant en klare truffels uit de winkel en scoor in de ogen Valentijn een onvergetelijke romantische taart. Erg lekker !


4) KERSEN CHEESECAKE


Eén van de mooiste cakerecepten die je kunt maken voor jouw geliefde, zijn de Cheesecakes. Cheescake kun je op verschillende manieren maken. Over het algemeen is het de combinatie met de saus die dit dessert smaakvol maakt. Dit is een kersen-cheesecake recept. Maar je kunt ook de saus die erop zit vervangen door een andere saus.


5) DADEL KOEKJES


Lekker smaakvol van binnen en zacht van buiten. een speciaal schattig koekje die je kunt maken voor op Valentijnsdag. Verrassend en lekker!

Een reactie posten

0 Reacties