Subscribe Us

5 x Heerlijke recepten met pompoen

MAAK HEERLIJKE SIMPELE DESSERTS MET POMPOEN

Naast het maken van pompoendesserts, kan pompoen ook worden gebruikt in soepen, stoofschotels, zuurdesem en zeer smakelijke producten. In de Turkse keuken wordt Pompoen meestal als dessert geconsumeerd. Maar het is erg lekker om gebak, pudding, compote, cake, cake, marmelade en jam mee te maken. Ik heb de 5 lekkere en simpele Pompoen recepten voor je samengesteld. Als je wilt, kun je de recepten bekijken via de links die ik heb toegevoegd. Eet smakelijk.1) POMPOEN DESSERT

Pompoen is een winterplantensoort die behoort tot de familie Cucurbitaceae. Het komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika en is vooral populair op Kerst en Halloween. Pompoen dessert is...

Klik hier om te leren hoe je Pompoen dessert maakt.


2) GROENTEN KOEKJES UIT DE OVEN


Heerlijke groenten koekjes uit de oven. Knapperige bytes vol groenten, die zowel gezond als een heerlijke bron van vitaminen zijn.


3) POMPOEN PANNETJE


Simpele pompoen gerecht voor degenen die verschillende smaken uit willen proberen met pompoen. Voedzaam en lekker! Pompoen pannetje met heel veel vezels en vitaminen kan zijn plaats nemen in je dieetlijst.


3) POMPOEN CAKEEen heerlijke pompoen cake met geraspte pompen, walnoten en kaneel. Lekker gezellig opwarmen in combinatie met een kopje thee of koffie.


4) KLEINE TAARTJES MET POMPOEN EN MASCARPONEVerwen je zelf en of je gasten met deze prachtige taartjes gevuld met pompen, mascarpone en een zoet-zure saus van framboos als topping.


Een reactie posten

0 Reacties