Subscribe Us

5 x Recepten met Zalm

MAAK KENNIS MET HEERLIJKE ZALM GERECHTEN

Ongetwijfeld is Zalm één van de meest geliefde vis soort. Naast dat de zalm zeer rijk is aan vitaminen, mineralen en omega-3 vetzuren, beschermt het ook het lichaam zoveel mogelijk tegen verschillende kwalen, vooral orale, maag-, darm- en alvleesklierkanker, verlaagt hoge bloeddruk en het kan zelfs het risico op het krijgen borstkanker te verminderen. Hoe zou je het vinden om Zalm met al zijn positieve eigenschappen zelf te bereiden met de praktische recepten die Turks pannetje voor jou heeft samengesteld?


1) ZALMFILET MET PARMEZAANSE KAAS

                                       
Heerlijk zachte Zalmfilet met bomvol smaak van Parmezaanse kaas en een kruidig krokant jasje uit de oven!



2) ZALM MET CITROEN EN SINAASAPPELSAP


Zin in een lekker gekruide malse Zalm stuk? Probeer dan eens deze zure en pittige Zalm met citroen en sinaasappelsap uit de oven uit.



3) ZALM-VERSE KRUIDEN OVENSCHOTEL


Ik kan er zeker van zijn dat je dit recept vaker zult maken, omdat het vrij eenvoudig en erg lekker is om te maken. Hier is het recept voor een lekkere en gemakkelijk zelfgemaakte gebakken zalm.



4) ZALMFILET MET RODEBIETEN MARINADE

                                       

Elegant als dat het is, ziet de Zalmfilet met rode bieten marinade er feestelijk en erg aangenaam uit op bijvoorbeeld je High tea plateau. Een onmisbare recept voor een succesvolle High tea...

Klik hier om te leren hoe je Zalmfilet met rode bieten marinade maakt.


5) GROENTESOEP MET ZALM


We consumeren meestal vis als hoofdgerecht, maar we kunnen er ook een voordelige voedzame soep van maken met verse ingrediënten. Een goede reden om ten minste één keer per week vis te eten! Daarom geef ik je vandaag het recept voor groentesoep met....

Een reactie posten

0 Reacties